Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Ik ben nu inmiddels vanaf 5 december wekelijks door de weeks te gast in de B en B. In 1 woord SUPER!!!! Een echte aanrader.. geweldige buurt... de mooiste wijk van Brussel.. heerlijk rustig in de avonden en de eigenaren zijn super gezellige mensen. Ontbijt is ongelooflijk compleet en ik houd er dagelijks dingen van over... Nee mensen als jullie een weekendje Brussel willen dan zou ik geen betere plek weten om te vertoefen!!!!

Jean-Pierre van der Sluis - 30-01-2012 - 21:00

I stayed for 5 days in Brussels and B&B Shared was really " home away from home" as indicated in their business card. The breakfast provided every morning was fantastic and the appartment was even nicer than in the photos. I will certainly stay again while visisting Brussels.
Seija, NL

seija - 27-11-2011 - 18:06

Wat is de maandag zwaar als je net een heerlijk weekend achter de rug hebt. Alles was navanant.... keurige inrichting, goede douche, lekker bed en bovenalles een heerlijk ontbijt op een geweldige locatie in Brussel.
Dit gun je jezelf...

Bert en Katrien - 01-11-2011 - 15:18

We hebben een heerlijke tijd gehad in dit TOPappartement! De fotos zeggen genoeg: luxe, privacy, ronduit geweldig. Jullie ontbijtmand is volgens ons echter het meest onderscheidend ten op zichte van andere BBs: een heerlijke verrassing! Ondanks de keuken in het appartement is aante raden te gaan eten in een van de vele gelegenheden in de nabije omgeving. Lopen naar het Paleis van Justitie kost ongeveer 20 minuutjes (wanneer je de winkels links en rechts kunt negeren), maar dan ligt Brussel ook letterlijk aan je voeten. Kortom: prijs en kwaliteit 5 sterren. Groeten uit Rotterdam, Arnold en Marije

Arnold en Marije van der Linde - 23-10-2011 - 22:28

Heel mooi appartement, we voelden ons er direct thuis. Gastvrije ontvangst en heerlijk ontbijt.
Tram heel dichtbij, maar die gaat niet direct naar het stadscentrum (Grote Markt e.o.). Maar het is ook best te belopen, en een taxi terug kan ook altijd nog!
Heel dichtbij is het Horta Museum, zeer aan te bevelen!

Ingrid en Bieneke - 10-10-2011 - 17:46

Fantastic place! Just what you need to feel like at home and with a marvellous breakfast in the morning! Fully recommendable

Lola Suarez - 21-09-2011 - 07:55

Gewoon fantastisch.......mooie ligging,goede bereikbaarheid....top service....mooie prijs kwaliteit.....super ontbijd.....zeker een echte aanrader voor wie naar brussel wil en daar een paar nachtjes wil vertoeven.

dirk en juanita dalemans-janssen - 28-06-2011 - 22:02


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »