Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Voor de tweede keer bij Edwin in de B&B verbleven. Wederom een heerlijk weekend gehad, de gastvrijheid van Edwin & Sharon verdient absoluut een 10 ! De B&B is als nieuw, schoon/fris en voelt als een luxe appartement waarbij je 's ochtends een heerlijk luxe ontbijt geserveerd krijgt. Een lekker bed, dus een goede nachtrust en heerlijke douche, dus een frisse start hebben het weekend compleet gemaakt. Zeker een aanrader voor een relaxed weekend !

Richard

richard van ark - 11-03-2013 - 10:10

Wij zijn van 13 t/m 15 november in het B&B verbleven en dat is ons erg goed bevallen! In vergelijking met een hotel krijg je hier heel veel ruimte en luxe voor je geld. Edwin is erg vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt 's ochtends is heerlijk.

Brussel vonden wij erg leuk, maar ook de Baljuwstraat, waar het B&B is gelegen, is erg levendig, met winkels, kroegjes en restaurantjes.

Dit is zeker een aanrader voor een verblijf in Brussel!

Johan en Janneke - 21-11-2012 - 12:47

I was surprised by the comfort of the place and its good location (a really nice street in brussels). Breakfast is amazing and I felt really taken care of by the kindness of the hosts. I will surely try to stay there again if I drop by in Brussels. Thanks!

alexandra loz - 24-10-2012 - 16:56

Slechts 1 nacht doorgebracht aan de Rue de Bailli 30, maar ontdekt dat 't zeker voor herhaling vatbaar is. Eigenlijk heb je een gehele eerste verdieping tot je beschikking. Schoon en compleet. En op loopafstand van belangrijke gebouwen. Tramlijn 91 komt vanaf Brussel-Zuid zelfs door de straat rijden!

Gert van Pelt - 26-05-2012 - 15:19

Net drie heerlijke dagen doorgebracht in dit fijne appartement in de leukste buurt van bruisend Brussel. Perfecte plek met Horta museum en Place du Chatelain ( goeie woensdag markt!) om de hoek, chique shopping op Avenue Louise, coole winkels in de buurt en heel veel leuke cafes en goede restaurants op steenworp afstand (Notos is absoluut favoriet en niet te missen!). Het appartement is ruim opgezet en goed ingericht, met open keuken, zit- en slaapgedeelte en zeker 4 x zo groot als gemiddelde hotelkamer.
We werden hartelijk ontvangen en genoten elke dag van het zeer uitgebreide ontbijt dat 's ochtends werd gebracht.
Dit is ons nieuwe ' home away from home' in Brussel en van harte aanbevolen. Dank aan onze gastheer en gastvrouw, we zien uit naar ons volgende bezoek!

Ted Brandsen - 01-04-2012 - 16:45

Een heerlijke plek voor een lekker lang weekend. Mooi ruim en luxe appartement op een gunstige locatie in de centrum. De dag begon telkens heel erg goed met een super ontbijt!

Roel en Trees - 15-03-2012 - 15:17

Een hartelijk ontvangst met een licht Amsterdamse tongval. Wat wil je als Rotterdammers nou nog meer? Nou, een vorstelijk ontbijt bijvoorbeeld en een mooie appartement met alles er op en er an. En dat op een steenworp afstand van het Hortamuseum in een gezellige kleurrijke buurt. Puik adresje dus.
Hans en Jannie

Jannie Teekman - 28-02-2012 - 08:30


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »